Muizen bestrijding
Help ik heb last van een muizenplaag, wat nu?

  • 15 jaar ervaring
  • Geen voorrijkosten
  • Veilige bestrijdingsmiddelen
  • 100% garantie!

Muizen bestrijding

Muizen kunnen voor veel overlast, schade en onhygiënische toestanden zorgen! Het speeksel van muizen bevatten bacteriën en virussen die voor voedselvergiftiging kunnen zorgen.

Hoe herken je een muizenplaag?

Het is niet lastig om een muizenplaag te herkennen. Wanneer er één muis in het pand of de woning is gezien, dan zijn er vaak meer. Aan kleine uitwerpselen in hoeken en onder meubels en een sterke, kenmerkende geur kun je snel een muizenplaag vaststellen. Daarnaast is ook vaak een krassend geluid te horen in muren en plafonds. Muizen zijn erg goed in het verstoppen en kunnen zich door verschillende materialen heen knagen.

muizen uitwerpselen
Muizen bestrijding

Professionele muizen bestrijding

Om te voorkomen dat een muizenplaag zich snel uitbreidt met nestjes, is het belangrijk om een muizenbestrijding zo snel en effectief mogelijk uit te voeren. Zelf muizen verjagen leidt vaak niet tot het gewenste resultaat of een langdurige oplossing. Muizen laten zich niet makkelijk verjagen en daarom is het belangrijk om hiervoor een expert in te schakelen. De ongediertebestrijders van Beukema kunnen voor zowel in huis als in bedrijfspanden muizen bestrijden. Met een plan van aanpak vertellen onze experts precies waar de oorzaken van het probleem liggen en hoe de overlast het best opgelost kan worden. Bij een grote plaag zijn soms meerdere behandelingen nodig, maar bij Beukema ongediertebestrijding krijg je altijd de garantie dat we doorgaan tot het probleem is opgelost!

0
Muizen bestrijdingen
0 ,3
Waardering klanten
0 %
Garantie

Muizen voorkomen

Zodra muizen in huis zijn gevestigd zoeken ze voedsel en een plek om een nest te bouwen. Het is daarom belangrijk om voedsel onbereikbaar te maken. Zorg er voor dat voedsel goed is afgesloten, er geen kruimels op de grond liggen of ander afval voor nestmateriaal. Voor meer informatie en advies over het voorkomen en bestrijden van muizen kun je altijd contact opnemen met onze experts.

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van muizen?

Benieuwd naar onze kosten? Vul het formulier hiernaast in en we nemen z.s.m. contact met je op.

  • Wij bellen je direct terug
  • Geheel vrijblijvend
  • Direct advies op maat!
  • Ook 's avonds bereikbaar

Klantenvertellen waardeert
ons met een 9,3

Ga je toch liever zelf aan de slag? Bekijk onze pakketten in onze webshop.